Vize İşlemleri

Damatris Turizm yetkilileri, konsolosluklarda siz değerli müşterimize vakit kaybı yaratan birçok formalite işlemden sizi kurtarır; tüm bu işlemleri sizin adınıza yapar; “konsolosluktaki özel temsilciniz” olur.

Damatris Turizm sizin adınıza vize takibi yapmak konusunda tam yetkilidir!

ALMANYA VİZESİ BİLGİLERİ

  • İşveren olarak Almanya vize başvurusu
  • Bordrolu Çalışan olarak Almanya vize başvurusu
  • Ev Hanımı olarak Almanya vize başvurusu
  • Öğrenci olarak Almanya vize başvurusu
  • Emekli olarak Almanya vize başvurusu

! İLK DEFA SCHENGEN VİZESİ ALACAK KİŞİLER ŞAHSEN BAŞVURMAK ZORUNDADIR .
! Acentalar Sadece Ticari Vize Alabilmektedir .
! Almanya Başkonsolosluğu Randevu Sistemiyle Çalışmaktadır.
! Daha önceden alınmış bir schengen vizeniz varsa şirketimiz Almanya konsolosluğa sizin adınıza basvuru yetkisine sahiptir.

İşveren olarak Almanya vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye (Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Resim ( Biometrik standartlarda çekilmiş fotoğraf)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Acentemiz kanalı ile yapılır)

Bordrolu Çalışan olarak Almanya vize başvurusu

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye (Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Resim ( Biometrik standartlarda çekilmiş fotoğraf)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Acentemiz Kanalı ile yapılır)

Ev Hanımı olarak Almanya vize başvurusu

  • Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Biometrik standartlarda çekilmiş fotoğraf)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Acentemiz Kanalı ile yapılır)
  • Eşinin geçerli yada eski Almanya vizesi varsa fotokopileri

Öğrenci olarak Almanya vize başvurusu

  • Almanya Konsolosluğu vize departmanı?na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Biometrik standartlarda çekilmiş fotoğraf)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Acentemiz Kanalı ile yapılır)
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Almanya vize si varsa fotokopileri

Emekli olarak Almanya vize başvurusu

  • Almanya Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Biometrik standartlarda çekilmiş fotoğraf)
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası (Acentemiz Kanalı ile yapılır)
İNGİLTERE VİZESİ BİLGİLERİ

İşi uzmanına bırakın zaman kaybetmeyin,

İsveren iseniz

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri

Bordrolu Çalışan İseniz

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi
    (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi

Ev Hanımı İseniz

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi , Uluslararası sağlık sigortası
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

Öğrenci İseniz

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, Uluslararası sağlık sigortası
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

Emekli İseniz

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi,Evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi

Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)

  • Şirketin antetli kağıdına konsolosluğu hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
  • Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
  • İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Ayrıca

  • 2 Resim (arka fonu beyaz rutuşlanmamıs ve poloroid olmayan standart ebatlarda + Vize Ücreti
  • En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı )
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.
  • Pasaportların “gümrük ve döviz işlemleri” sayfalarına vize uygulanamaz.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • İngiltere vize başvuruları ortalama 5-15 işgünü arasında konsololsuğun yoğunluğuna göre değişen sürelerde yanıtlanmaktadır.
  • Unutulmamalıdır ki İngiltere Schengen vize sistemine üye değildir.Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.
İTALYA VİZESİ BİLGİLERİ

 

İsveren iseniz

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Orjinal Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Son tarihli Vergi levhasının aslı (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri,
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

Bordrolu Çalışan İseniz

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi
    (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi(Pasaportta hiç vize yoksa orijinali gerekmektir)
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Otel Rezervasyonu (Otelden teyitli ve kase-imzali)
  • Ucak Rezervasyonu
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

Ev Hanımı İseniz

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

Öğrenci İseniz

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname,
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

Emekli İseniz

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi,Evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)

  • Şirketin antetli kağıdına konsolosluğu hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
  • Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
  • İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

 

Ayrıca

  • 2 Resim + Vize Ücreti (Ücretler konsolosluklar tarafından belirleniyor, değişebilir.)
  • En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı )
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.
  • Pasaportların “gümrük ve döviz işlemleri” sayfalarına vize uygulanamaz.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Vize başvuruları randevu sistemi ile yapıldığından işlem süreleri konsolosluk yoğunluğuna göre değişecektir.Bu doğrultuda güncel işlem süresini acente yetkilinizden öğrenebilirsiniz.
  • İtalya Konsolosouğunun istemiş olduğu seyahat sigortasının schengen ülkeleri dışında bulunan belirli özel bölgelerde de geçmesi gerekir ilgili poliçeyi yaptırabilmek için 0212 243 74 64 ile bağlantı kurun.
FRANSA VİZESİ BİLGİLERİ

 

Unutmayın Fransa Vizesi bizim işimiz bize danışadan Fransa Vizesi almayın,

İlk başvurular şahsen yapılmalıdır, Şirketimiz sadece saha önceden schengen vizesi almış kişiler adına başvuru yapabilmektedir.

İsveren iseniz

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri , Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz Kanalı ile yapılır)ı

Bordrolu Çalışan İseniz

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi
    (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi, Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz Kanalı ile yapılır) (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi

Ev Hanımı İseniz

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi , Uluslararası sağlık sigortası
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

Öğrenci İseniz

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz Kanalı ile yapılır)
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

Emekli İseniz

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi,Evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi

Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)

  • Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
  • Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
  • İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

 

Ayrıca

  • 2 Resim(arka fonu beyaz)+ Vize Ücreti (Ücretler konsolosluklar tarafından belirleniyor, değişebilir.)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 € Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz Kanalı ile yapılır)
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.
  • Pasaportların “gümrük ve döviz işlemleri” sayfalarına vize uygulanamaz.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Münferit Vizeler, başvuru gününden en az 5 ila 10 gün sonra geri döner.
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur.Seyahat acentası müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
DUBAİ VİZESİ BİLGİLERİ
Dubai ye giriş için gerekli vizeyi Birleşik Arap Emirlikleri temsilcilikleri vermektedir.
  • Antetli Kağıda Dilekçe
  • Faaliyet Belgesi
  • İmza Sirküleri
  • Vergi Levhası
  • Sicil Gazetesi
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu gerekmektedir.

Konsolosluk Evrakları yeterli görmediği takdirde ek evrak isteyebilmektedir.

YUNANİSTAN VİZESİ BİLGİLERİ

 

İsveren iseniz

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri,
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonu ticarilerden ise ek olarak davetiye
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

Bordrolu Çalışan İseniz

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi
    (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi (SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

Ev Hanımı İseniz

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

Öğrenci İseniz

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname,
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

Emekli İseniz

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi,Evli bayanlar için kızlık soyadı gerekmektedir.
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi

Kapalı Gruplar İçin (Turu Düzenleyen Firmadan)

  • Şirketin antetli kağıdına konsolosluğu hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
  • Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
  • İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000€ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
    (Acentemiz kanalı ile yapılır)

 

Ayrıca

  • 2 Resim Biometrik + Vize Ücreti (Ücretler konsolosluklar tarafından belirleniyor, değişebilir.)
  • En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı )
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.
  • Pasaportların “gümrük ve döviz işlemleri” sayfalarına vize uygulanamaz..
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Ortalama işlem süresi 3-5 iş günü arasındadir
  • Vize alımı konusunda şirketimizin hiçbir sorumluluğu yoktur.Seyahat acentası müşteri ve konsolosluk arasında sadece aracıdır.
  • Önemli hatırlatma: Yunanistan K.K.T.C yi tanımadığından dolayı pasaportlarında K.K.T.C. giriş kaşesi bulunan kişilerin müraacatlarını kabul etmemektedir.

Tüm vize işlemleri için tek numara: +90 (216) 311 45 11